Over
Over LenR Kantoorvakhandel
 
In het centrum van Oudeschild het eiland Texel is LenR Kantoorvakhandel gevestigd, een echte ‘kantoorwinkel’ waar kwaliteit en vakmanschap nog hand in hand gaan. Of u nu een particuliere of een zakelijke klant bent, een enkele enveloppe, een hele dure vulpen of 10 pakken zeer speciaal printpapier nodig hebt, bij LenR Kantoorvakhandel ligt het gewoon in de winkel. Als het zo speciaal is dat het niet direct voorradig is dan is het er uiterlijk de volgende dag…..Naar keuze af te halen in de winkel of het wordt gewoon bij u thuis bezorgd.  
Ook op het gebied van kantoormeubilair of kantoormachines is LenR Kantoorvakhandel uw partner bij uitstek. Printers, fax- en/of kopieer-apparaten, van de simpelste machine van € 49,95 tot een compleet multifunctioneel apparaat waar u aan de ene kant een bundel papier instopt en aan de andere kant complete boekjes, geniet en wel uit ziet komen. LenR Kantoorvakhandel levert het u uit voorraad, dan wel binnen enige dagen.
Ook heeft LenR Kantoorvakhandel een uitgebreide collectie artikelen met een hoog Texel-gehalte: puzzels, ordners, schrijfmateriaal, pennen en USB-sticks, allemaal voorzien van Texel-logo’s, afbeeldingen, cartoons en foto’s. 
Naast de ‘echte’ winkel beschikt LenR Kantoorvakhandel ook over een ‘webwinkel’. Hier kunt u vanuit uw luie stoel of kantoorwerkplek uw bestellingen doen. Het grote voordeel van de combinatie echte en webwinkel is dat u bij twijfel thuis of op kantoor, altijd even naar de winkel kunt om u persoonlijk of telefonisch op de hoogte te stellen van het gewenste artikel en deskundige uitleg kunt krijgen van de medewerkers. De bijzonder aantrekkelijke en concurrerende prijzen zullen het laatste restje twijfel bij u wegnemen en u doen besluiten uw kantoorartikelen bij LenR Kantoorvakhandel aan te schaffen.
 
De ‘echte’ winkel van LenR Kantoorvakhandel is 6 dagen per week geopend vanaf 09.00 uur, de webwinkel is nooit gesloten……